Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Αρμενική - Α.Ο.Α. Σαρωνικός 0-3 σετ. 5η αγωνιστική της ΕΣΠΕΔΑ


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.

Εύκολο μεσημέρι για τις κορασίδες του Σαρωνικού, καθώς για την 5η αγωνιστική της ΕΣΠΕΔΑ επικράτησαν με 3-0 σετ της Αρμενικής στο κλειστό Ζαβαριάν. Έτσι με την νίκη αυτή, ο Σαρωνικός διεύρυνε το σερί του στις 5 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. 
Η αναμέτρηση δεν αντέχει ιδιαίτερη κριτική, καθώς το σκορ στα σετ είναι ο απόλυτος καθρέπτης του παιχνιδιού. 8-25, 4-25 και 8-25 ήταν τα τρία σετ, με τις νεαρές αθλήτριες της Δήμητρας Παλαβρατζή να μην αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα από τις αντίστοιχες της Αρμενικής.
 Η νεαρή τεχνικός για άλλο ένα παιχνίδι χρησιμοποίησε όλες τις αθλήτριες που είχε στην αποστολή, και παρ' όλο που το παιχνίδι ήταν σχετικά εύκολο, έβγαλε αρκετά συμπεράσματα εν όψει συνέχειας. Μετά και την νέα νίκη ο Σαρωνικός είναι μόνος πρώτος στην βαθμολογία του ομίλου, ενώ την Κυριακή φιλοξενεί τον Άρη Αμφιάλης στο κλειστό του ΕΠΑΛ για την τελευταία αγωνιστική της Α' φάσης. Η ομάδα της Αίγινας είχε επικρατήσει στον α' γύρο του Άρη εκτός έδρας με 3-2 σετ, ένα παιχνίδι που έγινε στις 26 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου