Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Εκπτωτικά πακέτα και ρυθμίσεις στο πρόγραμμα για τους μικρούς αθλητές από το φροντιστήριο ξένων γλωσσών και πληροφορικής Ζαραβέλα Σοφία.

Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Ζαραβέλα Σοφία 

 Ανακοίνωση.
Αγαπητοί γονείς,
Το πρότυπο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΖΑΡΑΒΕΛΑ ΣΟΦΙΑ, σας εύχεται καλή σχολική χρονιά. Ένα σχολικό έτος πλούσιο σε πολλά και ιδιαίτερα γεγονότα είναι σχεδόν στην αρχή του και η εγγραφή των παιδιών σας σε τμήματα γλώσσων ή πληροφορικής είναι γεγονός.

Εκτός όμως από τα Φροντιστήρια τα παιδιά μας έχουν μεγάλη ανάγκη τον αθλητισμό και εσείς οι γονείς που διαβάζεται αυτήν την επιστολή το γνωρίζετε καλά αφού επιλέξατε να αθλούνται και μάλιστα σε ομαδικό άθλημα.

Η εύρεση κοινών ωρών για τις προπονήσεις είναι πρόβλημα όταν τα παιδιά έχουν και όλες τις υπόλοιπες εξωσχολικές δραστηριότητες και φροντιστήρια. Για το λόγο αυτόν λοιπόν το πρότυπο φροντιστήριο μας επιλέγει να κάνει μάθημα στα παιδιά σας το Σαββατοκύριακο, για να μην χάνουν τις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα και δεσμεύεται να αναπληρωθούν όσες διδακτικές ώρες χαθούν, λόγω αγώνων τα Σαββατοκύριακα, στο τέλος του διδακτικού έτους.
Παράλληλα προσφέρει στους μικρούς αθλητές έκπτωση 40% σε όλα τα εκπαιδευτικά πακέτα.

Θα χαρώ πολύ να σας υποδεχτώ στο κέντρο για μια ξενάγηση στο χώρο και δωρεάν παρουσίαση των προγραμμάτων μας.
Επικοινωνήστε μαζί μου στο 6974729813 ή 22970 25775
Θα είναι τιμή μου να σας παρουσιάσω τη δουλειά μας.
Τέλος, να ευχηθώ καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο στα παιδιά μας.

Εγγραφές: 25 Αυγούστου έως12 Σεπτεμβρίου
 Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου
με φιλικούς χαιρετισμούς,

ΖΑΡΑΒΕΛΑ ΣΟΦΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου