Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

σαν παραμύθι...

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΛΕΛΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Η φωτογραφία αυτή είναι από την πρώτη προπόνηση πριν 30 μήνες!

Πριν από 30 μήνες ξεκίναγε το εγχείρημα του βόλεϊ στην Αίγινα πραγματικά σε αντίξοες συνθήκες.
Ξεκινήσαμε στο ανοικτό γήπεδο που μέτραγε δεκάδες λακκούβες. Σύντομα και αφού πρώτα δώσαμε μάχη με την δημοτική αρχή μας παραχωρήθηκε μια άδεια αίθουσα στο ΕΠΑΛ που μέχρι εκείνη την στιγμή χρησιμοποιείτο για αποθήκη. Με έξοδα που καλύφθηκαν από την ομάδα και με πολύ προσωπική εργασία λίγων ανθρώπων καταφέραμε και μετατρέψαμε αυτή την αίθουσα σε προπονητήριο.
Κάπως έτσι η Αίγινα απέκτησε το πρώτο κλειστό προπονητήριο με όπλο την τρέλα μερικών ανθρώπων αλλά και την προσήλωση στον στόχο που δεν ήταν άλλος από το να προσφέρουμε στα παιδιά σωστές συνθήκες άθλησης.
Η σωστή επιλογή προπονητή ήταν το δεύτερο στάδιο… φέραμε έναν προπονητή που δούλεψε ατελείωτες ώρες με τα παιδιά σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο και δεν διαλέξαμε την εύκολη λύση να κάνει στα παιδιά ένας μέτριος προπονητής που θα ήταν φθηνότερος γιατί το να βλέπεις τα παιδιά να μεγαλουργούν είναι ''ΑΞΙΑ Ανεκτίμητη'' . 

Ο Κυριάκος Καμπερίδης από την πρώτη στιγμή ασπάστηκε τον στόχο μας και έβαλε ψηλά τον πήχη.
Τα παιδιά δούλεψαν σκληρά από την αρχή, έμαθαν την άλφα βήτα του βόλεϊ σωστά. Έβαλαν σωστές βάσεις.
Οι ήττες που ακολούθησαν χαλύβδωναν τον χαρακτήρα τους και μεγάλωνε η προσπάθεια τους.
Οι συμμαθητές τους  στο σχολείο κάθε Δευτέρα τις κορόιδευαν για τις αλλεπάλληλες ήττες αλλά εκείνες εκεί στην προπόνηση.
Ήρθε το καλοκαίρι και γνώρισαν έναν άλλο προπονητή τον Σέρβο Κόβαζιτς για ένα μήνα δούλεψαν σκληρά κάτω από τις οδηγίες του στην συνέχεια τις ανέλαβε η προπονήτρια Σύλβια Ιβάνοβα.
Μια προπονήτρια φουλ απασχόλησης που έχει κερδίσει τα παιδιά.
Με τη δουλειά και τις σωστές βάσεις που είχαν, γρήγορα έγιναν ομάδα. Μια ομάδα που κυνηγάει την νίκη αλλά και δείχνει ένα διαφορετικό μεγαλείο στο γήπεδο.

Τα κορίτσια έγιναν αθλήτριες και πλέον όλοι τις σέβονται…

Σύντομα θα έρθει η ομαδική καταξίωση αλλά ως εκείνη την ημέρα θα χαιρόμαστε με τις ατομικές καταξιώσεις που φέρνουν τα κορίτσια.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη καταξίωση για έναν αθλητή για μια αθλήτρια η κλήση του στις Εθνικές ομάδες.
Πρώτη στην σειρά από τις αθλήτριες της Αίγινας η Κλέλλη Κατερίνα… είμαστε σίγουροι ότι ο κατάλογος θα μεγαλώσει. 
Αποδεικνύοντας ότι με σωστό προγραμματισμό και σκληρή δουλειά όλα είναι εφικτά!
Κατερίνα σου ευχόμαστε σιδεροκέφαλη και τώρα ακόμα ποιο σκληρή δουλειά!
Και επειδή αυτό που κάνουμε δεν κρύβει προσωπικές σκοπιμότητες ή άγρα ψήφων, πρωτοστατούμε για την δημιουργία του κλειστού και δεν θα σταματήσουμε αν δεν το δούμε!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου